Акція “Смак кохання”

💜Закохані, зізнайтесь, коли востаннє ви думали: «Я хочу відчувати себе як на самому початку стосунків... ви двоє, гарно одягнені, трохи нервові, вино, свічки, неймовірно смачна їжа, розмовляєте про все на світі, а твої очі горять коханням...»?Компанія Credit7 бере під контроль відсутність романтики у повсякденному житті та спеціально до Дня Святого Валентина оголошує акцію «Смак кохання» та дарує можливість провести незабутній романтичний вечір у компанії другої половинки.
Поділитися

💜Закохані, зізнайтесь, коли востаннє ви думали: «Я хочу відчувати себе як на самому початку стосунків… ви двоє, гарно одягнені, трохи нервові, вино, свічки, неймовірно смачна їжа, розмовляєте про все на світі, а твої очі горять коханням…»?
Компанія Credit7 бере під контроль відсутність романтики у повсякденному житті та спеціально до Дня Святого Валентина оголошує акцію «Смак кохання» та дарує можливість провести незабутній романтичний вечір у компанії другої половинки.

Правила акції:

Для участі в акції достатньо внести рекомендований платіж за кредитом на суму від 1000 грн, або взяти кредит на суму від 1000 грн на період проведення акції.

Період акції:

05.02.2024 00:01 – 16.02.2024 23:59

Призовий фонд:

сертифікат bodo.ua на вечерю на двох або оплата готівкою в розмірі вартості сертифіката (на вибір переможця) – 10 одиниць;
Знижка 99% від стандартної процентної ставки при повторному кредиті – 10 шт.

Як визначити переможців: шляхом жеребкування на сайті random.org.

Як повідомити про виграш: ми повідомимо вас особисто, а також розмістимо відеозвіт на цій сторінці нижче.

Умови просування

Як ми обирали переможців?
👇🏻 Розіграйте рекорд 👇🏻

Джерело


Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ссылка на магазин omg ! omg ! mebelonline74.