Як підготуватися до Чорної п'ятниці – 10 порад

Якщо ви плануєте робити покупки в Інтернеті, заздалегідь створіть облікові записи на сайтах ваших улюблених продавців і додайте всю необхідну інформацію (ПІБ, рахунок і адресу доставки, номер телефону і т.д.).
Поділитися

1. Створіть облікові записи онлайн заздалегідь

Якщо ви плануєте робити покупки в Інтернеті, заздалегідь створіть облікові записи на сайтах ваших улюблених продавців і додайте всю необхідну інформацію (ПІБ, рахунок і адресу доставки, номер телефону і т.д.).

Пам'ятайте, що тисячі людей можуть захотіти того ж, що й ви, одночасно. Тому важливо підготувати все заздалегідь, щоб скоротити час на оформлення та обробку замовлення.

2. Збережіть платіжну інформацію

Припустимо, акція почалася і ви все підготували, але розумієте, що на момент заповнення даних вашої картки продукту на платформі більше немає. Ви можете уникнути цієї неприємної ситуації, ввівши дані своєї картки в обліковий запис до початку кампанії. Таким чином, ви можете швидко та безпечно оформити замовлення, заощаджуючи свій час і позбавляючи себе розчарування через те, що хтось інший купив те, що ви хотіли.

Ознайомтеся зі способами оплати, які пропонує сайт, і заздалегідь виберіть, який варіант вам найбільше підходить. Таким чином, ви не тільки заощадите час, але й заздалегідь сплануєте свої витрати. Але не забувайте: завжди використовуйте безпечні, добре відомі методи оплати.

3. Встановіть програму магазину

Якщо почалася Чорна п’ятниця, і ви з певних причин не маєте доступу до комп’ютера, але на вашому улюбленому веб-сайті чи в магазині є програма, переконайтеся, що її оновлено до останньої доступної версії, і переконайтеся, що вся ваша інформація, зокрема адреса доставки та спосіб оплати, оновлений і збережений у вашому обліковому записі клієнта.

4. Підпишіться на розсилку

Почніть підписуватися на інформаційні бюлетені задовго до Чорної п’ятниці. Роздрібні продавці часто починають рекламувати свої пропозиції до Чорної п’ятниці за тижні до події. Підписавшись заздалегідь, ви матимете перевагу отримувати інформацію про знижки та акції. Деякі продавці пропонують ексклюзивні пропозиції та ранній доступ для передплатників. Щоб скористатися всіма перевагами цих функцій, переконайтеся, що ви ввімкнули сповіщення електронною поштою у своєму поштовому клієнті чи програмі, яку ви вибрали.

5. Складіть список

Все відбувається так швидко, що останнє, чого ви хочете, це бачити значок «немає в наявності» на кожному предметі, який ви хочете купити.

Наша порада — спланувати все заздалегідь, скласти список товарів, які вам потрібні та які ви бажаєте придбати, і зберегти їх у вибраному списку в обліковому записі. Тож ви не забудете, на що звернули увагу, коли почнуть з’являтися пропозиції.

6. Виділіть бюджет на Чорну п'ятницю

Визначте, скільки ви можете витратити і на що. Звичайно, бувають різні ситуації, але краще заощадити або звернутися до фінансового помічника, ніж тягнути гроші з «про запасу» до дня знижок.

7. Переконайтеся, що пропозиція Чорної п'ятниці дійсно хороша

Порівняйте ціни в Інтернеті, щоб переконатися, що інший магазин не продає товар дешевше. Не купуйте щось «тільки тому, що» магазин каже, що у нього є спеціальна пропозиція.

8. Ігноруйте тактику тиску

“Продам швидко!” “10 інших переглядають цей предмет.” — Не пропустіть! Такі претензії призначені для того, щоб спонукати вас зробити покупку, яку ви б інакше не зробили. Найкращий захист вашого гаманця — уникати тиску на торгівлю.

9. Використовуйте додатки для повернення грошей і розширення для браузера

Відточуючи свої навички кібершоппінгу, ви можете заощадити гроші. Оскільки інфляція впливає на ціни, використання додатків для повернення грошей і розширень для браузера є одним із способів переконатися, що ви принаймні трохи заощадите на своїх покупках. Навіть якщо ціни нижчі, якщо ви досить часто використовуєте доповнення та розширення, кешбек накопичуватиметься з часом, і ви можете отримати значну суму наприкінці сезону.

Роздрібні торговці можуть завищувати початкову ціну, щоб угода виглядала краще, тому заздалегідь попрацюйте та стежте за цінами.

10. Пам'ятайте, що не все варто купувати в Чорну п'ятницю

Звичайно, не все можна купити під час розпродажів.

У Чорну п'ятницю не купуйте одяг, косметику та взуття. Найкращий час, щоб купити їх – Кіберпонеділок, «коли на сайті відбувається багато розпродажів (шукайте коди купонів, щоб заощадити більше, за допомогою текстових сповіщень, інформаційних бюлетенів електронною поштою або сайтів купонів).

І є продукти, на які варто чекати. Знижки на іграшки триватимуть в останні два тижні грудня, тоді як зимовий одяг буде найдешевшим в останні кілька днів перед і відразу після Різдва. Постільну білизну варто відкласти до нового року, на період січневих «білих розпродажів».

Джерело


Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Seo, web design, web development.