Фінансово-кар'єрний гороскоп на серпень 2024 року

Ретроградний Меркурій починається з Молодика 4 серпня, і це може внести деякі корективи у ваш щоденний бюджет до середини місяця. Будьте особливо уважні до того, що відбувається на вашому банківському рахунку.
Поділитися

Овен

Ретроградний Меркурій починається з Молодика 4 серпня, і це може внести деякі корективи у ваш щоденний бюджет до середини місяця. Будьте особливо уважні до того, що відбувається на вашому банківському рахунку.

З 22 серпня сезон Діви починає висвітлювати вашу робочу та рутинну сферу, тож вам буде простіше організувати свої фінанси. Остання третина місяця — чудовий час, щоб переглянути свої звички щодо витрат і бути уважнішими до того, що ви можете змінити, щоб збільшити свої заощадження — особливо після закінчення ретроградного Меркурія 28 серпня.

Телець

Зараз вас цікавлять побічні справи, і ретроградний Меркурій 4 серпня може надихнути вас переглянути вигідну ідею з минулого з новою силою — особливо в першій третині місяця. Хоча це не найкращий час для початку нового проекту, може бути корисно подумати над деталями або поглянути на речі новим поглядом.

Повний місяць 19 серпня досягне піку у вашій кар’єрі, тож знайдіть час, щоб зрозуміти, чи на правильному професійному шляху ви перебуваєте, і не бійтеся мислити нестандартно. Крім того, мотиваційна планета Марс знаходиться у вашій фінансовій зоні весь місяць — тому, якщо вам не подобається те, що ви бачите на своєму банківському рахунку, вірте, що у вас є сила ініціювати серйозні зміни.

близнюки

Якщо вам потрібно відверто поговорити про гроші — чи то з вашим босом, чи то з діловим партнером — оптимістичний молодик 4 серпня може стати вдалим часом для цього, оскільки ви почуватиметеся особливо впевнено. Крім того, мотиваційна планета Марс весь місяць перебуває у вашому знаку, що дасть вам багато енергії, щоб проявити ініціативу в досягненні своїх цілей, як фінансових, так і інших.

Меркурій може бути ретроградним, але вам може пощастити з ідеєю приблизно 7 серпня, коли Сонце гармоніює з щасливим Юпітером у вашому знаку. Меркурій 18 серпня допоможе вам отримати більш чітке уявлення про те, як ви хочете витратити свої гроші, а повний місяць наступного дня може допомогти вам змінити своє ставлення до грошей. Це також чудовий час, якщо вам потрібно додаткове фінансування.

Рак

Сезон Лева проливає світло на ваше фінансове життя, а молодик 4 серпня — чудовий час, щоб знайти нові джерела доходу або почати працювати над підвищенням зарплати. Що б ви не робили, робіть це з упевненістю. Тільки майте на увазі, що ретроградний Меркурій може ускладнити спілкування в найближчі тижні, тому, якщо вам доведеться провести важливі переговори про гроші, будьте особливо уважні до можливих непорозумінь.

Повний Місяць 19 серпня приверне вашу увагу до боргів, і, хоча копатися у глибинах свого фінансового становища може бути стресом, краще подивитися правді в очі — а потім планувати вирішення будь-яких проблем. Коли ретроградний Меркурій закінчиться 28 серпня, дійте.

Лев

Ви будете зіркою космічного шоу більшу частину серпня, тому відкладіть трохи грошей на пишні святкування — особливо під час блискучого молодика у вашому знаку 4 серпня. Але не відкидайте всю обережність на вітер, оскільки ретроградний Меркурій входить у ваш фінансовий сектор відразу після молодика, і до середини місяця легко втратити контроль над своїми витратами. Насолоджуйтеся, але дотримуйтеся певних обмежень.

Коли сезон Діви розпочнеться 22 серпня, заглибтеся в деталі свого поточного бюджету та наведіть порядок у своїх фінансах після місяця святкування дня народження. А коли ретроградний знак закінчиться 28 серпня, вам буде легше рухатися вперед у досягненні цілей заощаджень.

Діва

Венера входить у ваш знак із молодиком 4 серпня, що полегшує залучення достатку у ваше життя. Але також починається ретроградний Меркурій, тому майте на увазі, що ваші фінансові цілі та бажання можуть бути незрозумілими в найближчі тижні.

Не дивлячись на ретроградність, ви можете зробити значний прогрес у досягненні своїх грошових цілей прямо зараз, оскільки мотиваційний Марс весь місяць перебуває у вашому секторі кар’єри. Це чудовий час, щоб переглянути старі проекти та вдихнути в них нове життя. Повний місяць 19 серпня — ідеальний час, щоб позбутися поганих фінансових звичок до того, як за кілька днів почнеться сезон днів народження. Впорядкуйте свої витрати зараз, щоб у вас було більше можливостей для святкування.

Ваги

Прагне до успіху Марс весь місяць освітлює ваш інтелектуальний дев’ятий дім, тому, якщо вам потрібно знайти грошового наставника або провести глибоке дослідження фінансової грамотності, це чудовий час для цього.

Ретроградний Меркурій також може надихнути вас переглянути деякі цікаві ідеї кар’єри, які ви відкладали, тому будьте відкриті до диверсифікації джерел доходу.

Повний місяць 19 серпня спонукає вас серйозно поставитися до проектів, якими ви захоплені, і подумати про те, як вони можуть збільшити ваш дохід у майбутньому. Якщо ви готові докласти зусиль, проявити креативність і терпіння, то можете перетворити хобі на додатковий заробіток.

Скорпіон

Смілива та творча енергія сезону Левів допомагає вам впевненіше виражати себе у професійному житті, а молодий місяць 4 серпня — ідеальний час, щоб зробити рішучий крок на роботі. Але коли Меркурій йде ретроградним, не поспішайте з кар’єрними питаннями, оскільки плутанина та помилки в розкладі стануть більш імовірними, якщо ви не будете обережні.

Середина місяця – гарний час, щоб переглянути свою фінансову траєкторію та визначити довгострокові фінансові цілі, особливо під час Казімі Меркурія 18 серпня. Повний місяць наступного дня допоможе звільнитися від емоційного багажу, який може заважати вам прийняти справжній достаток, тому перепишіть свої розповіді та відкиньте обмежувальні переконання.

Стрілець

Якщо ви берете участь у будь-якому діловому партнерстві чи спільному підприємстві, не чекайте. Марс, який весь місяць був у вашому секторі партнерства, спонукає вас зробити крок вперед і почати робити те, що потрібно зробити. Венера також прикрашає ваш амбітний десятий дім протягом більшої частини місяця, даючи вам шанс справити велике враження на людей на роботі — так, навіть з ретроградним Меркурієм, що змішує деякі сигнали.

Ваші професійні зусилля дійсно піднімуться, коли сезон Діви розпочнеться 22 серпня, тож почніть копатися в деталях того, як ви можете скерувати свою кар’єру в більш фінансово стабільному напрямку.

Козеріг

Ретроградний Меркурій починається в перший тиждень серпня, але це не означає, що ви не можете викреслити деякі фінансові завдання зі свого списку справ. Мотиваційний Марс у вашому секторі продуктивності весь місяць, тому, якщо вам потрібно буде оплатити деякі рахунки або скорегувати свої щоденні звички, у вас буде достатньо витривалості, щоб почати вносити зміни.

Повний місяць 19 серпня приверне фінансові питання до уваги, і вам, можливо, доведеться пережити деякі сюрпризи та труднощі, щоб повернутися до реалізації своїх планів. Думайте нестандартно, коли мова заходить про досягнення ваших фінансових цілей.

Водолій

Ретроградний Меркурій починається з Молодика 4 серпня, тому наступні тижні — гарний час, щоб переглянути будь-які застарілі фінансові зобов’язання, які ви, можливо, відклали на другий план. Візьміть на себе зобов’язання погасити будь-які борги, і якщо хтось винен вам гроші, обов’язково подбайте про це.

Інтенсивний повний місяць досягне свого піку у вашому знаку 19 серпня, вимагаючи від вас зіткнутися з частинами себе, які вам можуть бути не зовсім комфортні. Зосередьтеся на тому, щоб залишити позаду розповіді, які змушують вас думати, що ви заслуговуєте на щось менше, ніж справжній достаток. Коли за кілька днів розпочнеться сезон Діви, встановіть суворіші ліміти витрат, щоб зберегти свій банківський рахунок у хорошому стані.

Риби

Сезон Лева активізує зону відповідальності у вашій карті, а молодик 4 серпня — чудовий час, щоб упорядкувати свої щоденні витрати та запровадити кращі звички витрачати гроші. До середини місяця зверніть увагу на перешкоди на своєму графіку, які можуть вас зірвати з колії, оскільки ретроградний Меркурій змішує деякі сигнали.

Коли сезон Дів починається 22 серпня, це гарний час, щоб об’єднатися з кимось у діловому партнерстві чи іншому професійному проекті. Але якщо вам потрібно підписати будь-які угоди, пов’язані з грошима, або взяти на себе зобов’язання з високими ставками, дочекайтеся завершення ретроградного Меркурія 28 серпня, щоб покласти край цій справі.

Джерело


Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Новые омг Официальный сайт omg omg.